Skip to content

rolete

rolete

Rolete u potpunosti zamračuju Vašu prostoriju, štite stolariju, prozor od atmosferskih utjecaja (kiše,sunca,vjetra,snijega) te nude toplinsku i zvučnu izolaciju.

Moguća je izrada roleta sa vanjskom i unutarnjom kutijom od PVC i aluminijskog materijala u više različitih boja.

Na rolete je moguće za kontrolu podizanja i spuštanja ugraditi motor, tipkalo (zidni prekidač) ili daljinsko upravljanje.

Nudimo servis roleta, izlazimo na izmjeru i montažu.

Garancija i servis osigurani.

TIPOVI ROLETA
multi-rollbox-inline
Multi rollbox

(nadprozorske)

multi-rollbox-inline-225
Inline 225

(nadprozorske)

podzbukna-90-velika
Podžbukne rolete 90°

(predprozorske podžbukne rolete)

podzbukna-20-velika
Podžbukne rolete 20°

(predprozorske podžbukne rolete)

ideal-velika
Rolete Ideal

(predprozorske vidljive rolete)

cetvrt-oval-velika
Rolete Četvrt-oval

(predprozorske vidljive rolete)

oval-velika
Rolete Oval

(predprozorske vidljive rolete)

MULTI ROLLBOX (nadprozorske)

(nadprozorske)

Roleta s PVC nadprozorskim ormarićem Multi Rollbox odlikuje se atraktivnim zaobljenim dizajnom, mogućnošću ugradnje zaštite protiv insekata ili sjenila, mogućnošću vidljive i nevidljive (podžbukne) ugradnje, odličnom sposobnošću izolacije, snažnijom konstrukcijom te jednostavnom i ekonomičnom ugradnjom. S ormarićem dimenzija 200 mm x 230 mm, prikladna je za ugradnju na sve vrste prozora.
Pri nevidljivoj ugradnji sa servisnim pokrovom s donje strane važno je da najveća dubina prozorskog okvira ne prelazi 73 mm. Ako je dubina veća od 73 mm, ormarić će biti vidljiv s unutrašnje strane.

Inline 225

(nadprozorske)

Podžbukne rolete 90°

(predprozorske podžbukne rolete)

Predprozorsku podžbuknu roletu 90° karakterizira ravan donji servisni pokrov, koji je izrađen od ekstrudiranog aluminija i nije vidljiv sa strane.

Na objekt se ugrađuje u slučajevima kada roletama ne želimo dodatno utjecati na vanjski izgled fasade.

Podžbukne rolete 20°

(predprozorske podžbukne rolete)

Podžbukna predprozorska roleta 20° od podžbukne rolete 90° razlikuje se po obliku donjega servisnog pokrova, koji je kod ove rolete savijen pod kutom od 20°. To roleti daje ljepši oblik i još čvršći donji pokrov.

Zbog zakrivljenosti pokrova, roleta je djelomično vidljiva sa strane. Stoga je moguće uskladiti boje roleta i fasade kako bi se postigao željeni vanjski izgled objekta.

Rolete ideal

(predprozorske vidljive rolete)

Predprozorska vidljiva roleta Ideal najprodavanija je vrsta roleta. Uz funkcionalnost, koja je jednaka kao kod svih roleta, odlikuje je prije svega pristupačna cijena.

Ormarić rolete sastavljen je od dva dijela: stražnjeg i prednjeg servisnog poklopca, koji je zakrivljen pod kutom od 45°.

Rolete četvrt-oval

(predprozorske vidljive rolete)

Ako roletama želite uljepšati vanjski izgled objekta, preporučujemo predprozorske vidljive rolete Četvrt-oval.

Ormarić rolete sastavljen je od dva dijela (aluminijski lim): stražnji je jednak kao kod većine roleta, a prednji zaobljeni dio služi i kao servisni pokrov.

Rolete oval

(predprozorske vidljive rolete)

Roleta Oval sasvim se sigurno ubraja u savršene predprozorske vidljive rolete, jer svojim oblikom dodatno uljepšava vanjski izgled objekta. Ovalni ormarić rolete čini završnu cjelinu zajedno s prozorom i fasadom.

Ovalni je ormarić sastavljen od tri dijela: stražnjeg, gornjeg i prednjeg servisnog pokrova, izrađenih od ekstrudiranog aluminija, što roleti daje dodatnu čvrstoću i ljepši izgled.

Galerija radova

Besplatna konzultacija u izradi vašeg projekta

Za sve detaljne informacije slobodno nas kontaktirajte kako bi dogovorili konzultacije o uslugama koje potrebno izvšiti u uređenju Vašeg doma ili poslovnog prostora.