Skip to content

KOMARNICI

IZRADA KOMARNIKA

Izrađujemo sve vrste komarnika koji Vam pružaju zaštitu od insekata. Sa komarnicima možete bezbrižno otvoriti prozore i vrata i uživati u svježem zraku bez bojazni da će bilo kakvi insekti ući u Vaš prostor.

Svi komarnici dolaze u bijeloj i smeđoj boji te na prozor prijanjaju pomoću četkice i na taj način insektima sprječavaju prolaz između prozora i komarnika. Jednostavni su za održavanje te Vam garantiramo visoku kvalitetu i dug vijek trajanja mrežice.

TIPOVI KOMARNIKA
fiksni-komarnici1
Fiksni komarnici
rolo-komarnik-velika
Rolo komarnici
vratni-komarnici1
Vratni komarnici
klizni-komarnici
Klizni komarnici
pilsirani-komarnici
Plisirani komarnici

Fiksni komarnici

Montiraju se bez oštećenja prozora. Jednostavna i brza montaža sa zakačkama. Fiksni su komarnici najjednostavnije rješenje za zaštitu od neželjenih insekata s najpovoljnijom cijenom. Prikladni su za postavljanje na prozore kroz koje nije potrebno pristupati vanjskoj prozorskoj polici. Odlikuju se trajnošću te jednostavnom montažom i demontažom.

rolo komarnici

Rolo komarnik predstavlja često upotrebljavan i vrlo trajan sustav za zaštitu od insekata. Najprimjereniji je odabir ako je potreban jednostavan i čest pristup vanjskim prozorskim policama uz često otvaranje komarnika, primjerice zbog uzgoja cvijeća. Dizanje i spuštanje je iznimno jednostavno, pri čemu se mreža pomiče po vodilicama i navija se na cijev, montiranu u aluminijskom ormariću. Ugradnja je također jednostavna i zahtijeva vrlo malo prostora. Mogu biti samostalni ili gotovo neprimjetno integrirani u kutiju za rolete.

Dostupne boje su bijela i smeđa. Uz doplatu ih je moguće obojiti u raznim bojama po RAL karti.

VRATNI KOMARNICI

Komarnici za vrata izrađuju se od čvrstih aluminjskih profila dimenzija. U profil je gumiranom cijevi pričvršćena gotovo nevidljiva kvalitetna plastificirana mreža od staklenih vlakana. U visini otvaranja nalazi se poprečni profil s ručkom, koji sprječava dodirivanje i oštećivanje mreže. Komarnici su pogodni za prolaze koji se često upotrebljavaju, poput izlaza na balkone i terase. Komarnici za vrata se otvaraju iznutra prema van. Opremljeni su magnetskim mehanizmom koji sprječava otvaranje zbog propuha. Komarnici za vrata mogu biti jednokrilni (lijeva i desna) te dvokrilni. Dvokrilna vrata se preporučuju za veće širine vrata. Na sredini gdje se spajaju vrata nema štoka tako da je širina vrata dobro iskoristiva. U kompletu s vratima se nalazi štok koji se pričvršćuje zajedno s vratnim krilom.

Dostupne boje su bijela i smeđa. Uz doplatu ih je moguće obojiti u raznim bojama po RAL karti.

KLIZNI KOMARNICI

Za veće staklene površine, poput vrata na balkonima i terasama i panoramskih staklenih stijena, vrlo su pogodni klizni komarnici kao sustav za zaštitu od insekata. To su posebna po mjeri izrađena klizna vrata većih dimenzija, vrlo jednostavna za upravljanje. Zauzimaju vrlo malo prostora i vodoravno klize po profilu. Preporučujemo ugradnju kliznih komarnika na postojeća vrata te u slučaju upotrebe komarnika. Klizni je komarnik sastavljen od aluminijskog profila, mreže i aluminijskih vodilica po kojima se vodoravno pomiče. Moguće ga je zatvarati i otvarati i iznutra i izvana.

Dostupne boje su bijela i smeđa. Uz doplatu ih je moguće obojiti u raznim bojama po RAL karti.

PLISIRANI KOMARNICI

Plisirani komarnici su još jedna novija vrsta komarnika. Njihove su prednosti jednostavna upotreba, izdržljivost te jednostavno čišćenje i održavanje. Primjenjuju se za zatvaranje većih otvora, poput vrata. Mogu se montirati na razne vrste otvora jer zauzimaju jako malo prostora. Izvedbe su različite: jednodijelni plisirani komarnici za manje i dvodijelni za veće širine vrata. Jednodijelni se plisirani komarnik može zatvarati s lijeve ili desne strane, a dvodijelni se sustav pri zatvaranju u sredini pričvršćuje magnetom po cijeloj visini.

Dostupne boje su bijela i smeđa. Uz doplatu ih je moguće obojiti u raznim bojama po RAL karti.

Besplatna konzultacija u izradi vašeg projekta

Za sve detaljne informacije slobodno nas kontaktirajte kako bi dogovorili konzultacije o uslugama koje potrebno izvšiti u uređenju Vašeg doma ili poslovnog prostora.