Skip to content

GARAŽNA VRATA

ROLO VRATA

Rolo garažna vrata su predviđena za garažne otvore gdje je prioritet ulaska u garažu sa većim širinama vozila ili primjerice prostori kao što su razne radionice. Također ne zauzimaju visinu prostora kao recimo segmentna garažna vrata koja imaju vodilice ispod stropa nego se lamele namotavaju u rolet kutiju koja je iznad vrata. Kod rolo garažnih vrata ne postoji prag tako da je olakšan ulazak u garažu.

Rolo garažna vrata se isporučuju na automatski pogon sa kvalitetnim i izdržljivim motorima za namotavanje lamela. Pogon je alternativno i ručni na kurblu, ako recimo nestane struje pa motor nije u upotrebi. Lamele su od aluminija, a zadnja lamela kod spuštanja ima gumenu brtvu tako da brtvi sa podlogom.

sEGMENTNA

Segmentna se vrata otvaraju okomito i zaustavljaju se ispod stropa, tako da štede prostor. Ovakva konstrukcija maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Garažna sekcijska vrata mogu se ugraditi u svaki otvor garaže i pružaju do 14 cm veću širinu prolaza od krilno podiznih vrata. Ujedno su i optimalno izolirana sa sve četiri strane trajno elestičnom i na vremenske uvjete otpornom brtvom.

Galerija radova

Besplatna konzultacija u izradi vašeg projekta

Za sve detaljne informacije slobodno nas kontaktirajte kako bi dogovorili konzultacije o uslugama koje potrebno izvšiti u uređenju Vašeg doma ili poslovnog prostora.